Kæmpe bogudsalg! Alle strikkebøger: 50 kr stk. 😱

Nordic - Dansk Børnestrik
NORDIC - DANSK BØRNESTRIK
I denne bog finder du 16-21 spændende og varierede opskrifter til både piger og drenge i alderen 0-6 år. Modellerne er inspireret af nordisk børnemode og enkle i snittet med smukke gennemarbejdede detaljer.
I bogen leges der med strukturer, hulmønstre og detaljearbejde, som er med til at skabe både feminine og maskuline udtryk. Der er brugt spændende strikketeknikker som strik med perler og smock, der giver udfordring både til dig der er ny strikker og dig der er erfaren.
Der er givet forslag til gode garnvalg samt tips til hvordan du kan variere opskrifterne for at sætte dit unikke præg på udtrykket.
KØB BOGEN HER
NORDISK DESIGN, SMUKKE DETALJER OG SPÆNDENDE STRUKTURER
NORDIC - DANSK BØRNESTRIK Indeholder strikkeopskrifter til børn i alderen 0-6 år. Der er et bredt udvalg af både bluser, cardigans, shorts, dragter, kjoler og tilbehør med flere muligheder for variationer. Opskrifterne varierer i sværhedsgrad, men er så velbeskrevet at selv nye strikkere kan følge med. Opskrifterne er udviklet med en forkærlighed for nordisk design, hvor det simple dyrkes med enkelte smukke detaljer. Der leges med forskellige teknikker og strukturer, som viser sig både elegant, maskulint og enkelt.
Godt håndværk har været et vigtigt udgangspunkt gennem arbejdet med opskrifterne, og derfor er både detaljer og materialer udvalgt med stor omtanke, for at det færdige resultat får nøjagtig det udtryk det er tiltænkt, og vil holde mange år frem.
I bogen finder du nogle af de dygtigste upcoming og etablerede danske designere samt virksomheder, indenfor tekstil, sko og børneaccesories. Alle hvis fokus er på kvalitet, bæredygtighed, godt håndværk i alle henseender og smukke produkter, der vil blive båret i mange år. Bag kameraet er dygtige Lise Høyer hvis stemningsfulde fotografier har fået en fremtrædende plads i bogen. Et vigtigt element, da ønsket med bogen er at give en inspirerende og æstetisk oplevelse at bladre i.
Nordic: Dansk Børnestrik
BEHIND THE SCENES!
En lille film om arbejdet bag ved bogen, om de tanker jeg har gjort mig, og hvordan det hele er kommet i stand. I filmen kan du også se de første tegninger, strikkeprøver og små hjemmeklip fra processen.

God fornøjelse!
RETTELSER
Eventuelle rettelser til bogen kan findes her.

GARNOVERSIGT LOOKBOOK
Jeg har samlet en liste over alt garn samt farver der er brugt til lookbooken's modeller her.

VIDEOER
Vil du se videoer af de teknikker der er brugt i bogen, kan du finde dem her.

FORHANDLER ?
Ønsker du at forhandle NORDIC - Dansk Børnestrik i din butik eller andet kan du kontakte Turbine Forlaget her