Webshoppen lukker, 20% rabat på alle opskrifter, op til 40% rabat på alt garn

Om Knit By TrineP


Jeg hedder Trine Påskesen og er autodidakt strikkedesigner og indehaver af firmaet Knit By TrineP, som jeg startede i 2016.
Jeg startede med at strikke da jeg ventede min yngste datter tilbage i 2014 og lavede mit første design da hun var blot et par måneder gammel. Samme tid startede jeg min Instagramprofil af samme navn, og det tog hurtig fart derefter.

Jeg har altid været kreativ, men det var først da jeg begyndte at strikke at jeg fandt min rette hylde. Jeg elsker udfordringerne, eksperimenterne, udformning af ideer, at konstruere og lege med detaljer, snit, struktur og alt hvad der hører med til at designe selv. 

Siden maj 2016 har jeg arbejdet fuld tid i mit firma, og jeg elsker hvert sekund! Udover at udvikle pdf opskrifter i mit eget firma, laver jeg også opskrifter til andre og holder foredrag, kurser og workshops rundt i landet indenfor strik.
Jeg arbejder også freelance som fotograf, hvor jeg tager produktbilleder, billeder til sociale medier og personlige billeder. Du kan altid sende en forespørgsel på priser på mail info@knitbytrinep.dk

Mine designs er lavet med en forkærlighed for nordisk mode, hvor der er fokus på at det skal være enkelt, elegant men med smukke og gennemarbejdede detaljer. Derudover skal det matche de krav der er til dagligt brug. Mine opskrifter spænder vidt i niveau fra let til svær, men jeg gør en dyd ud af at de er så velbeskrevet at de fleste kan følge med, og ellers kan du finde videovejledninger til de fleste af teknikkerne brugt i mine opskrifter på min youtube kanal her.

Følg med i det nyeste på:

 Instagram eller facebook.

Mvh.