NYT! Der er fri fragt i dk på alle ordrer over 349,-

Om Knit By TrineP


Jeg hedder Trine Påskesen og er autodidakt strikkedesigner og indehaver af firmaet Knit By TrineP, som jeg startede i 2016.
Jeg startede med at strikke da jeg ventede min yngste datter tilbage i 2014 og lavede mit første design da hun var blot et par måneder gammel. Samme tid startede jeg min Instagramprofil af samme navn, og det tog hurtig fart derefter.

Jeg har altid været kreativ, men det var først da jeg begyndte at strikke at jeg fandt min rette hylde. Jeg elsker udfordringerne, eksperimenterne, udformning af ideer, at konstruere og lege med detaljer, snit, struktur og alt hvad der hører med til at designe selv. 

Siden maj 2016 har jeg arbejdet fuld tid i mit firma, og jeg elsker hvert sekund! Udover at udvikle pdf opskrifter i mit eget firma, laver jeg også opskrifter til andre her bla. Bladet Garn og holder foredrag, kurser og workshops rundt i landet indenfor strik og online markedsføring for små virksomheder. 
Jeg arbejder også en del freelance som konsulent indenfor branding, online marketing, storytelling og fotografi, her primært Instagram. 

Mine designs er lavet med en forkærlighed for nordisk mode, hvor der er fokus på at det skal være enkelt, elegant men med smukke og gennemarbejdede detaljer. Derudover skal det matche de krav der er til dagligt brug. Jeg elsker strukturstrik og hulmønstre og falder ofte for det feminine og elegante. Mine opskrifter spænder vidt i niveau fra let til svær, men jeg gør en dyd ud af at de er så velbeskrevet at de fleste kan følge med.

Har du lyst til at følge mere af min dagligdag som strikdesigner kan du kigge forbi min profil på Instagram eller facebook.

Mvh. 

 


Liquid error: Could not find asset snippets/bold-currency-converter.liquid